tot

Kom pitchen en/of brainstormen!

GEANNULEERD: Entrepreneurship Day | spin-off

Dit evenement is uitgesteld vanwege de recente ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus.​

Denk mee met startups!

Twee startende ondernemers krijgen de kans om hun bedrijf te pitchen en hun actuele vraagstukken voor te leggen aan het publiek, zodat zij met deze input hun concept kunnen verbeteren en/of de volgende stap kunnen zetten. 

Benieuwd hoe dat gaat? Bekijk hieronder de aftermovie van de Entrepreneurship Day 2019. Dit is de eerste spin-off van dat event, en zal in 2020 vier keer worden georganiseerd.

Alle studenten van de Universiteit Utrecht zijn welkom. De voertaal van het event is Engels.

Het event vindt plaats bij de Green Office, die ook als een van de pitchende ondernemers het podiun zullen beklimmen. De andere pitch wordt gegeven door Business Development & Entrepreneurship studenten Cornelis den Hartog en Lars Molenaar, over hun app GoIN.

Broodjes & brainstormen

Nieuwsgierig? Kritische denker? Zelf een ondernemer? Alle UU-studenten die benieuwd zijn naar nieuwe startups en willen meedenk, en met beginnende ondernemers zijn van harte welkom. Alleen sfeerproeven, zonder actief mee te doen? Dat kan natuurlijk ook.

We starten om 18.00 uur met een broodjesbuffet (vegetarisch). Het event is gratis te bezoeken, ook drankjes zijn inbegrepen. Om te zorgen voor voldoende ruimte, hapjes en drankjes vragen we je vooraf even aan te melden.

Kan ik zelf pitchen?

Ja, dat kan. We sluiten het programma af met een lightning round, waarin je zelf 30 seconden mag pitchen over jouw onderwerp, vraag of aanbod. Wil je een volgende editie pitchen als ondernemer? Neem dan contact op met Carlijn via entrepreneurship@uu.nl.

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd
Locatie
Green Office HQ, Heidelberglaan 8, Utrecht Science Park
Entree
Gratis
Aanmelden

Aanmelden is niet meer mogelijk.