tot

GEANNULEERD - U Jazz CROSS-OVER Jam: Armando Cairo

Parnassos U Jazz Cross-over Jam Armando Cairo

In samenwerking met Parnassos organiseert U Jazz elke 2e woensdag van de maand de U Jazz CROSS-OVER Jam: een open podium voor gevorderde amateurs en semiprofessionele muzikanten. De jam wordt ingeleid door een gastsolist, actief in het brede gebied van jazz en cross-over. Armando Cairo opent deze avond met swing en jazz-articulatie. Na de opening is het podium vrij voor elke muzikant die wil meejammen. 

Saxofonist Armando Cairo studeerde af aan de Rietveld Academie alvorens een muzikale draai aan zijn leven te geven. Hij volgde onder meer les bij Nedly Elstak en speelde in uiteenlopende groepen (Fra Fra Sound, Frank Grasso Big Band en de Dutch Connection met Butch Morris). De laatste jaren speelt hij met eigen formaties; momenteel met een kwartet dat werkt aan een nieuwe cd. Hij geeft les, leidt workshops en organiseert sessies.
Zie ook: http://armandocairo.com/ 

Locatie: Parnassos, Kruisstraat 201, Utrecht.
Datum: 8 april 2020
Aanvang: 21:00 uur
Entree: Gratis

Vereniging U Jazz is de aanjager van jazzactiviteiten in Utrecht en wijde omgeving. U Jazz organiseert concerten, jamsessies en educatieve activiteiten. U Jazz biedt een podium aan musici - professional en amateur - en jazzliefhebbers. U Jazz streeft naar meer jazz, altijd, voor iedereen.

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd
Locatie
Bar van Parnassos, Kruisstraat 201
Entree
Gratis