tot

Open Podium | All Stars edition

De afgelopen jaren hebben we een aantal succesvolle Parnassos Open Podia georganiseerd voor o.a. zangers, dichters, muzikanten, kleinkunstenaars, singer-songwriters en comedians, zodat iedereen op een laagdrempelige manier podiumervaring op kan doen in de gezellige bar van Parnassos. 

Omdat we dit jaar 25 jaar bestaan organiseren we op vrijdag 8 november een Open Podium All Stars Edition in onze theaterzaal, waar een aantal hoogtepunten van de afgelopen edities weer voor jullie komen optreden! Veel deelnemers zijn inmiddels zelf behoorlijk succesvol, dus we zijn vereerd dat ze nog eenmaal op onze verjaardag willen komen optreden. Dit wil je niet missen!

Is jouw talent op een stoel zitten en hard klappen? Kom dan gezellig kijken. Entree is gratis en iedereen is welkom (neem dus vooral je vrienden mee). Let op: de optredens zijn in de theaterzaal met maximal 100 zitplekken - kom op tijd want vol = vol!

Line-up

Noortje van Steenis – Spaak (kleinkunst)

Fruity Island Boys – Barbershop Kwartet

MomentOpnames – Muzikaal Cabaret

Sabine Mantel – Klassiek & Meer (piano)

Oscar Smit – Stand-up comedy

Marjolein Marzacu – Neo-soul en pop (met gitarist Sascha van Loenen)


Wie: allemaal getalenteerde acts en lekker afwisselend - dus zeker komen kijken!
Publiek: Iedereen is welkom!
Waar: Theaterzaal van Parnassos Cultuurcentrum, Kruisstraat 201, Utrecht
Wanneer: Vrijdag 8 november 2019, vanaf 20.00 uur (tijden onder voorbehoud)
Entree: Gratis

 

Ben je student, heb je talent en zoek je zelf een podium? Houd dan onze website en Facebook in de gaten, want in het voorjaar organiseren we weer een regulier Open Podium waar je je voor kunt aanmelden! 

 

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd
Locatie
Theaterzaal van Parnassos, Kruisstraat 201