Nieuws faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie

Bekijk het nieuws van de faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie van de Universiteit Utrecht. Voor persvragen en vragen over nieuws kunt u terecht bij de afdeling Communicatie van de faculteit: tel. (030) 253 8356, rebo.nieuws@uu.nl.

16 januari 2020
Drie studenten geven een indruk van de tweejarige masteropleiding History and Philosophy of Science aan de Universiteit Utrecht
druppel in water met rimpelingen en kleuren
15 januari 2020
De faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie heeft expliciet gemaakt wat ze onder maatschappelijke impact verstaat en hoe dat plaatsvindt.
HUB IN
15 januari 2020
De Universiteit Utrecht neemt deel aan grootschalig Europees onderzoek naar transformatie van industrieterreinen in historische stedelijke gebieden.
Lydia Dalhuisen
14 januari 2020
Dalhuisen, docent strafrechtwetenschappen en Senden, hoogleraar Internationaal en Europees Recht, zijn genomineerd vanwege hun goede optredens in de media.
Rianka Rijnhout
13 januari 2020
De staat is door de rechter verplicht om de uitstoot van broeikasgassen terug te dringen. Wat brengt deze uitspraak teweeg? Experts geven uitleg.
Studenten in de zomer op de trappen voor de ingang van Janskerkhof 3
13 januari 2020
Deze cursus van een week aan de Universiteit Utrecht richt zich op de belangrijkste kenmerken van internationale mensenrechten: de theorie en de praktijk
cartoon uit New York Times 1945
8 januari 2020
Otto Spijkers en Cedric Ryngaert, van het departement Rechtsgeleerdheid van de Universiteit Utrecht hebben deze cursus opgezet en geven les.
Katharina Boele-Woelki en collega's
8 januari 2020
Katharina Boele-Woelki, hoogleraar familierecht aan de Universiteit Utrecht heeft samen met Europese collega's een boek met nieuwe richtlijnen gepresenteerd.

Pagina's

RSS